IMG_0157.jpg
BSL_sfeer_3.png
Westergasfabriek-Outside.jpg
Bestand_001.jpeg
158.DSC_0533 2.jpg
IMG_9663.jpg
DSC_0134 2.jpg
IMG_0157.jpg

The barber event with passion for the profession


Kom jij op 15 en/of 16 april 2018 naar BarberSociety Live op het terrein van de Westergasfabriek? Hét event waar Barbers & Herenkappers elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en inspiratie opdoen. 

SCROLL DOWN

The barber event with passion for the profession


Kom jij op 15 en/of 16 april 2018 naar BarberSociety Live op het terrein van de Westergasfabriek? Hét event waar Barbers & Herenkappers elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en inspiratie opdoen. 

A passion for Barbering

1.png

BarberSociety Live, hét Barber event, biedt een mix van shows, seminars en productpresentaties van branche gerelateerde en lifestyle merken gericht op Barbers en Herenkappers. Deze derde editie is voor het eerst een tweedaags event op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam.

De eerste dag, zondag 15 april, is alleen voor barbers/herenkappers. De tweede dag, maandag 16 april, is het event toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van het barber/herenvak!

Dus ook dameskappers, klanten van barbershops, vrienden van barbers, studenten en leerlingen kappersschool, mensen uit de mode-industrie, etc. zijn van harte welkom!Hoogtepunten 2017

Wil je gevoel krijgen bij de 2018-editie? Bekijk dan de foto's of de aftermovie van BarberSociety Live 2017!

Presenting the BarberSociety Live aftermovie 2017. A big thank you to everyone involved for an unforgettable event! Proud to be a barber💈!!

Marc van de Hare

196.2017_BS014JPG.JPG

 Na twee succesvolle edities van BarberSociety Live, is het duidelijk dat BarberSociety Live een beleving biedt die niet meer is weg te denken uit de Europese barber scene! Ik ben dankbaar dat BarberSociety Live barbers verbindt, nationaal en internationaal, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van het mooiste vak dat er is, het herenvak! In 2018 kunnen nog meer bezoekers de wereld van het barber/herenvak gaan beleven omdat wij een tweede dag hebben toegevoegd aan het event die toegankelijk is voor iedereen. Wij hebben tijdens de eerste twee edities namelijk gemerkt dat niet alleen kappers uit gemengde salons geïnteresseerd zijn in het herenvak, maar ook dameskappers, klanten van barbershops, vrienden van barbers, mensen uit de fashion industrie, etc. Wij kijken uit naar de derde editie waar iedereen kan gaan genieten van een uniek event. "

 

Initiatiefnemer en organisator van BarberSociety Live en BarberSociety. Eigenaar van Van de Hare Amsterdam Barbers, winnaar Barbershop Award 2015.


Wat vonden bezoekers van de twee eerdere edities van BarberSociety Live?


Tweets


BarberSociety Facebook community

BarberSociety live is de 'live' belevenis van de online community BarberSociety op Facebook, een besloten social network voor Herenkappers&Barbershops. Met meer dan 1.500 barbers (nationaal en internationaal) worden daar iedere dag filmpjes, foto’s, product- en vakkennis en ervaringen gedeeld. Goeie manier om up-to-date te blijven en te zien wat de trends zijn in bijvoorbeeld New York of Milaan!

Ben je een Barber of Herenkapper en wil je lid worden van de Facebook community? Registreer je dan via onderstaande button, word je ook op de hoogte gehouden van BarberSociety Live 2018!

BSL_sfeer_3.png

Programma


Programma


Programma

Laat je onderdompelen in een festival sfeer met shows, seminars, demo’s en een interessant aanbod van de beste merken (ook lifestyle!), must haves en producten&tools voor in de barbershop! Een dag vol kennis en inspiratie, bruikbare tips en tricks & gezelligheid. Wissel ervaringen uit met collega’s uit binnen- en buitenland onder genot van een biertje of whiskey, goede happen en muziek!

Aan het programma wordt nog hard gewerkt! Zowel op de eerste als de tweede dag hebben wij een fantastische lineup van nationale en internationale barbers! Hou de Facebook BarberSociety Live pagina in de gaten wanneer het programma gepubliceerd wordt.

Wat kun je verwachten?

13.DSC_7727.JPG

Doe inspiratie op bij indrukwekkende shows van barber talenten uit binnen- en buitenland.

 
 
76.1.DSC_0333.jpg

Zie barber talenten van dichtbij aan het werk en vraag naar hun tips & tricks.

128.IMG_9928.jpg

Vijzel je kennis op met een informatief programma van 

speeches en presentaties.

Westergasfabriek-Outside.jpg

Locatie & Hotels


Locatie & Hotels


Wanneer

Zondag 15 april 2018

11.00-18.00 uur

Alleen voor Barbers/Herenkappers

Maandag 16 april 2018

10.00-18.00 uur

Voor iedereen toegankelijk.

Dus ook dameskappers, klanten van barbershops, vrienden van barbers, mensen uit de mode-industrie etc.

Zuiveringshal West, Westergasfabriek

Pazzanistraat 37, Amsterdam. 

Klik hier voor de routebeschrijving en parkeermogelijkheden.

Hoteltips

 

Hoteltips vind je hier: Bestand_001.jpeg

Deelnemen


Deelnemen


Deelnemen aan BarberSociety Live?

BarberSociety Live streeft naar een goede mix van midden tot high-end barbergelateerde merken/producten en een aantal lifestyle merken die passen bij het mannelijke karakter van dit event. Kwaliteit, innovatie, uniciteit en relevantie zijn kernwaarden op basis waarvan de selectie wordt gemaakt.   

Meer weten?

Voor meer informatie over deelname, neem contact op met: 
Miranda Vlas: 06 54 212 432 of Marc van de Hare: 06 24 204 231, info@barbersocietylive.nl
 

158.DSC_0533 2.jpg

Foto's


Foto's


Foto's 2017

credits: 

 
IMG_9663.jpg

Pers


Pers


Accreditatie

Journalisten en andere media-professionals kunnen voorafgaand aan BarberSociety Live een toegangsbewijs aanvragen. Stuur hiervoor een e-mail naar:

Miranda Vlas
info@barbersocietylive.nl
06 54 212 432

Persbadges worden niet opgestuurd, maar liggen klaar bij de entree. 


Persmateriaal

Voor beeld in hoge resolutie of meer informatie over het event kan contact opgenomen worden met
Miranda Vlas: info@barbersocietylive.nl, 06 54 212 432.


Een greep uit de print publicaties 2017
DSC_0134 2.jpg

Contact


Contact


Contact

Voor meer informatie over BarberSociety Live, neem contact op met:

Marc van de Hare: 06 24 204 231, info@barbersocietylive.nl
of

Miranda Vlas: 06 54 212 432, info@barbersocietylive.nl

 

 

 
Organisatie

BarberSociety Live wordt georganiseerd door Team BarberSociety en is een initiatief van Marc van de Hare. Marc van de Hare is oprichter van de besloten Facebook community BarberSociety en heeft een Barbershop in Amsterdam, Van de Hare Amsterdam Barbers. Marc zit als derde generatie Van de Hare-kappers al 29 jaar in het herenkappers vak. Tijdens de Kapsalon Award 2015 won Van de Hare Amsterdam Barbers de 'Barbershop Award' en de 'Award voor beste kapper van Noord-Holland'.