IMG_0157.jpg
DSC_0115.jpg
IMG_9437.jpg
Westergasfabriek-Outside.jpg
Foto Shoot Nine_DSC_0571.jpg
DSC_0363 kopie.jpg
Bestand_001.jpeg
Bestand 08-09-17 16 47 21.jpeg
158.DSC_0533 2.jpg
IMG_9663.jpg
DSC_0134 2.jpg
IMG_0157.jpg

The barber event with passion for the profession


Kom jij op 15 en/of 16 april 2018 naar BarberSociety Live op het terrein van de Westergasfabriek? Hét event waar Barbers & Herenkappers elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en inspiratie opdoen. 

TICKETS

BATTLES

SCROLL DOWN

The barber event with passion for the profession


Kom jij op 15 en/of 16 april 2018 naar BarberSociety Live op het terrein van de Westergasfabriek? Hét event waar Barbers & Herenkappers elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en inspiratie opdoen. 

TICKETS

BATTLES

A passion for Barbering

1.png

BarberSociety Live, hét Barber event, biedt een mix van shows, seminars en productpresentaties van branche gerelateerde en lifestyle merken gericht op Barbers en Herenkappers. Deze derde editie is voor het eerst een tweedaags event op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam.

De eerste dag, zondag 15 april, is alleen voor barbers/herenkappers. De tweede dag, maandag 16 april, is het event toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van het barber/herenvak!

Dus ook dameskappers, klanten van barbershops, vrienden van barbers, studenten en leerlingen kappersschool, mensen uit de mode-industrie, etc. zijn van harte welkom!Hoogtepunten 2017

Wil je gevoel krijgen bij de 2018-editie? Bekijk dan de foto's of de aftermovie van BarberSociety Live 2017!

Presenting the BarberSociety Live aftermovie 2017. A big thank you to everyone involved for an unforgettable event! Proud to be a barber💈!!

Marc van de Hare

196.2017_BS014JPG.JPG

 Na twee succesvolle edities van BarberSociety Live, is het duidelijk dat BarberSociety Live een beleving biedt die niet meer is weg te denken uit de Europese barber scene! Ik ben dankbaar dat BarberSociety Live barbers verbindt, nationaal en internationaal, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van het mooiste vak dat er is, het herenvak! In 2018 kunnen nog meer bezoekers de wereld van het barber/herenvak gaan beleven omdat wij een tweede dag hebben toegevoegd aan het event die toegankelijk is voor iedereen. Wij hebben tijdens de eerste twee edities namelijk gemerkt dat niet alleen kappers uit gemengde salons geïnteresseerd zijn in het herenvak, maar ook dameskappers, klanten van barbershops, vrienden van barbers, mensen uit de fashion industrie, etc. Wij kijken uit naar de derde editie waar iedereen kan gaan genieten van een uniek event. "

 

Initiatiefnemer en organisator van BarberSociety Live en BarberSociety. Eigenaar van Van de Hare Amsterdam Barbers, winnaar Barbershop Award 2015.


Wat vonden bezoekers van de twee eerdere edities van BarberSociety Live?


Tweets


BarberSociety Facebook community

BarberSociety live is de 'live' belevenis van de online community BarberSociety op Facebook, een besloten social network voor Herenkappers&Barbershops. Met meer dan 1.500 barbers (nationaal en internationaal) worden daar iedere dag filmpjes, foto’s, product- en vakkennis en ervaringen gedeeld. Goeie manier om up-to-date te blijven en te zien wat de trends zijn in bijvoorbeeld New York of Milaan!

Ben je een Barber of Herenkapper en wil je lid worden van de Facebook community? Registreer je dan via onderstaande button, word je ook op de hoogte gehouden van BarberSociety Live 2018!

DSC_0115.jpg

Tickets


Kom jij op 15 en/of 16 april 2018 naar BarberSociety Live op het terrein van de Westergasfabriek? Hét event waar Barbers & Herenkappers elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en inspiratie opdoen. 

Tickets


Kom jij op 15 en/of 16 april 2018 naar BarberSociety Live op het terrein van de Westergasfabriek? Hét event waar Barbers & Herenkappers elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en inspiratie opdoen. 

1. Ticket Registratie voor zondag 15 april

Early Bird  Tickets verkrijgbaar t/m 28 februari 2018: € 64,95 incl. BTW.

Ticket registratie is alleen nodig voor zondag 15 april als alleen BarberSociety leden (barbers en herenkappers) toegang krijgen tot het event. Tickets voor maandag 16 april kunnen direct op deze pagina in de ticketshop gekocht worden!

Tickets voor zondag 15 april, inclusief een tweedaags ticket, kunnen alleen gekocht worden in de ticketshop op deze pagina met een unieke promotional code die je na registratie per e-mail (dit kan 24 uur duren) ontvangt. Registreer je hier:

Vul hier de website van jouw barbershop in of de barbershop waar je werkt.
http://
Naam *
Naam
Geef hier aan voor hoeveel personen je tickets wilt kopen.

LET OP:

BarberSociety Live is voor het eerst een tweedaags event! Barbers en Herenkappers die het event op zondag bezoeken, kunnen ook een TWEEDAAGS TICKET kopen waardoor je ook het fantastische programma op maandag kunt ervaren! Alleen op maandag zullen er workshops worden aangeboden (tegen additionele kosten).

De eerste dag, zondag 15 april, is alleen voor barbers/herenkappers (11.00-18.00 uur).

Tickets voor deze dag en het tweedaags ticket kunnen alleen gekocht worden in deze ticketshop na registratie op deze pagina.

 • Tegelijk met jouw toegangsticket en de verkregen code via de website, kun je optioneel voor zondag een ticket aanschaffen in deze ticketshop voor een 1 uur durend business seminar van Richard Koffijberg, een bekende uit de kapperswereld.
 • Bezoek de Battle pagina voor deelnamekosten aan de BarberSociety Battle!

De tweede dag, maandag 16 april, is het event toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van het barber/herenvak (10.00-18.00 uur)

 • Wij hopen je snel additionele tickets te kunnen aanbieden voor een ‘knip’ look & learn en een scheer workshop (zelf model meenemen) op maandag. Updates worden aangekondigd.

2. Ticketshop 

Voor maandag 16 april, kunnen tickets direct gekocht worden in onderstaande ticketshop.

Voor zondag 15 april, kunnen tickets alleen gekocht worden met een unieke promotional code die je na registratie via deze webpagina per e-mail ontvangen hebt. Tickets kopen doe je vervolgens door op de link 'Promotional Code' in onderstaande ticketshop te klikken.Let op: per code kun je meerdere entree tickets kopen. Wil je naderhand nog een ticket bij kopen, vraag dan even via ticket@barbersocietylive.nl een nieuwe code op.

Problemen met onderstaande ticketshop? Probeer deze link.

Toegang

Tickets zijn alleen online beschikbaar, niet aan de deur. Toegangsbewijzen kunnen niet worden geretourneerd. 

De eerste dag, zondag 15 april, is alleen voor barbers/herenkappers.

De tweede dag, maandag 16 april, is het event toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van het barber/herenvak! Dus dameskappers, klanten van barbershops, vrienden van barbers, studenten/leerlingen van kappers- en barberscholen, mensen uit de mode-industrie etc. zijn van harte welkom. 
 


Locatie

Zuiveringshal West, Westergasfabriek

Klik hier voor meer informatie over de locatie.

IMG_9437.jpg

Programma


Programma


Programma

Laat je onderdompelen in een festival sfeer met shows, een seminar, demo’s en een interessant aanbod van de beste merken (ook lifestyle!), must haves en producten&tools voor in de barbershop! Een dag vol kennis en inspiratie, bruikbare tips en tricks & gezelligheid. Wissel ervaringen uit met collega’s uit binnen- en buitenland onder genot van een biertje of whiskey, goede happen en muziek!

Wat kun je verwachten?

Aan het programma wordt nog hard gewerkt! Maar wat we wel al kunnen verklappen is dat deze derde editie nog meer shows biedt van barber talenten uit de hele wereld én workshops. Daarnaast zijn wij heel blij dat wij 2 battles kunnen aankondigen: een BARBERSOCIETY BATTLE  op zondag en een BARBERSOCIETY YOUNG TALENT BATTLE in samenwerking met kappers- en barberscholen op maandag! Bezoek de Battle pagina voor meer informatie!

Zowel op de eerste als de tweede dag hebben wij een super vette lineup van nationale en internationale barbers! Naast deze shows, kun je dus het volgende ruwweg verwachten (nog onder voorbehoud):

Zondag 15 april (11.00-18.00 uur):

 • Business Seminar van Richard Koffijberg
 • BarberSociety Battle

Maandag 16 April (10.00-18.00 uur)

 • Look & learn ‘knippen’
 • Workshop ‘scheren’
 • BarberSociety Young Talent Battle

Vul dit aan met alles wat Amsterdam te bieden heeft, en je hebt het perfecte Barber-Amsterdam weekendje weg!

Hou de Facebook BarberSociety Live pagina in de gaten voor updates over het programma! Een programma overzicht volgt vlak voor het event.

 

 
 
13.DSC_7727.JPG

Doe inspiratie op bij indrukwekkende shows van barber talenten uit binnen- en buitenland.

76.1.DSC_0333.jpg

Zie barber talenten van dichtbij aan het werk en vraag naar hun tips & tricks.

128.IMG_9928.jpg

Vijzel je kennis op met een informatief programma van 

speeches en presentaties.

Westergasfabriek-Outside.jpg

Locatie & Hotels


Locatie & Hotels


Wanneer

Zondag 15 april 2018

11.00-18.00 uur

Alleen voor Barbers/Herenkappers

Maandag 16 april 2018

10.00-18.00 uur

Voor iedereen toegankelijk.

Dus ook dameskappers, klanten van barbershops, vrienden van barbers, mensen uit de mode-industrie etc.


Hoteltips

Twee hotels die dicht in de buurt liggen van het Westerpark en wij kunnen aanraden zijn:

Hotel de Hallen

(Neem tram 3 (richting Zoutkeetsgracht) en stap uit bij halte Haarlemmerplein. Het is dan nog een kleine tien minuten lopen naar het terrein van de Westergasfabriek). 

Grand Hotel Downtown

Andere hoteltips vind je hier: 

I amsterdam

Westergasfabriek


MINI Clubman & MINI Countryman Shuttle Service

Kom je met de auto naar BarberSociety Live? Parkeer dan in Q-parking Westergasfabriek. Je wordt in stijl van de parkeergarage naar Zuiveringshal West gebracht met een MINI Clubman of MINI Countryman. Gedurende het gehele event rijdt de MINI Shuttle op en neer tussen Q-parking Westergasfabriek en Zuiveringshal West. Kun je meteen het ruime interieur van deze MINI’s ervaren.

vis-mini-countryman-introductie-instagram-1080x1080-v3.0-rh.jpg

Zuiveringshal West, Westergasfabriek

Pazzanistraat 37, Amsterdam. 

Klik hier voor de routebeschrijving en parkeermogelijkheden.

 


Foto Shoot Nine_DSC_0571.jpg

Battles


De ultieme barber uitdaging!

Ga voor een live publiek de strijd aan met anderen om je vaardigheden en creativiteit te bewijzen! 

 

Battles


De ultieme barber uitdaging!

Ga voor een live publiek de strijd aan met anderen om je vaardigheden en creativiteit te bewijzen! 

 

De Battles

Voor het eerst organiseren wij 2 battles op BarberSociety Live, mogelijk gemaakt door American Crew:

1.     Zondag 15 april: BarberSociety Battle - Winner of the Year 2018!

Professionele barbers/herenkappers die eigenaar of werkzaam zijn bij een herenkapsalon/barbershop (nationaal en internationaal) mogen deelnemen aan de wedstrijd. Schrijf je in op deze pagina!

2.     Maandag 16 april: BarberSociety Young Talent Battle

Deze leerlingen wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door samenwerking met kappersopleidingen van Nederlandse scholen en barbiersopleidingen. Per school kan één leerling worden afgevaardigd. De leeftijdsgrens voor deelnemers is maximaal 25 jaar. Wil je als school deelnemen? Stuur dan een e-mail naar info@barbersocietylive.nl


BARBERSOCIETY BATTLE WINNER OF THE YEAR 2018!  – powered by American Crew

De ultieme barber uitdaging!

Maak kans op de titel: BarberSociety Winner of the Year 2018!

 • Laat je talent zien
 • Toon je vaardigheden
 • Vergelijk jezelf met je collega's
 • Deel je technieken
 • Win de eerste prijs!

Wat moet je doen?

De battle bestaat uit de volgende categorieën, voor elke categorie zorg je zelf voor een model:

1. Fast fade – 15 minuten

Wie maakt binnen 15 minuten de strakste fade? Let op: als je als eerste klaar bent, wil dat niet zeggen dat je gewonnen hebt.

2. Old School scissor cut – 45 minuten

Wie maakt het gaafste ‘old school’ kapsel met kam, schaar en mes? Je mag zelf kiezen met welke ‘old school cut’ je deelneemt (undercut, slick back, pompadour etc)

3. Freestyle – total look - 60 minuten

Wie maakt de creatiefste en meest originele freestyle haircut? Alles is geoorloofd, alle soorten technieken, baard, snor, scheren, styling, kleuren, etc. Het gaat om een total look. Maak indruk op de jury en het publiek!

Let op: Het is alleen mogelijk om deel te nemen aan de BarberSociety Battle, als je mee doet aan alle categorieën.


Prijzen

De deelnemer die opgeteld de meeste punten krijgt van de jury, wordt BarberSociety winner of the year 2018 en wint sowieso een geldbedrag van € 1.000,-!

Daar bovenop kan de overall winnaar nog meer geld winnen als hij ook winnaar wordt van een of meer categorieën. Want ook de winnaar per categorie wordt beloond:

 • Fast fade: € 250,-
 • Old School scissor cut: € 250,-
 • Freestyle – total look: € 250,-

Tot slot zijn er door de sponsoren American Crew, Wahl en anderen ook nog aantrekkelijke productpakketten beschikbaar gesteld voor de winnaars!


Deelname

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Deelname kosten zijn € 200,- (dit bedrag is inclusief het BarberSociety Live entree ticket voor zondag en maandag en toegang voor 3 modellen).

VUL HET REGISTRATIEFORMULIER VANDAAG NOG IN!


 

 

 

 

Registratie BarberSociety Battle 15 april:

Na registratie via onderstaand formulier, ontvang je een email met een link naar het deelname fee ticket. Na betaling, is de registratie voltooid en ontvang je alle informatie met betrekking tot deelname aan de BarberSociety Battle 2018.

Vul hier de website van jouw barbershop in of de barbershop waar je werkt.
http://
Naam *
Naam

Locatie

Zuiveringshal West, Westergasfabriek

Klik hier voor meer informatie over de locatie.


Deze battles worden mogelijk gemaakt door:

sponsors_BSL_american_crew.jpg

En supported by:

Schermafbeelding 2018-02-16 om 09.50.42.png
DSC_0363 kopie.jpg

Barbershop Award


Barbershop Award


Is jouw Barbershop de beste van Nederland & België?

Logo.png

Barbershops/herenkapsalons helpen om zich op een positieve manier te onderscheiden en het herenvak nog beter op de kaart te zetten, daar gaan wij voor! Want de meeste mannen die eenmaal een barbershop hebben bezocht, willen niet anders meer. Daarom organiseren wij voor de tweede keer in samenwerking met WieWatHem de BSL People’s Choice Barbershop Award, mede mogelijk gemaakt door 1922 by J.M. Keune. De naam zegt het al; People’s Choice, het zijn de klanten die gaan beslissen welke Nederlandse of Belgische barbershop de Award gaat winnen. Activeer jouw klanten en misschien mag jouw barbershop zich binnenkort ‘de Beste Barbershop van Nederland en België’ noemen!

De  prijsuitreiking vindt plaats op zondag 15 april tijdens de eerste event dag van BarberSociety Live!


Meedoen

Meedoen is simpel! Heb je een barbershop en sta je op deze lijst? Roep dan je klanten op om een review te plaatsen. 

Je kunt gedurende de hele verkiezingsperiode van 10 februari tot 10 april 2018 jouw klanten activeren om reviews te schrijven. De winnaar wordt de barbershop met het hoogst gewogen cijfer (bepaald door aantal en kwaliteit van de reviews en de score) in de verkiezingsperiode.


Tips, promotiemateriaal en deelnamevoorwaarden

Maak gebruik van het promotiemateriaal en de tips die hier te vinden zijn. Daar staan ook de deelnamevoorwaarden. 

Facebook-banner-BSL.jpeg

Let op: wil je meedoen, voldoe je aan de deelnamevoorwaarden maar sta je niet op de lijst? Stuur dan een mail naar info@wiewathaar.nl om toegevoegd te worden.


Gratis upgrade WieWatHem

Alle barbershops en herensalons die meedoen aan de BLS People’s Choice Barbershop Award-powered by Wahl kunnen tot 1 mei 2018 GRATIS hun salonpagina upgraden. Meer informatie hierover, vind je hier.


Dus: 

Stap 1

Roep jouw klanten op om tussen 10 februari en 10 april 2018 een review te plaatsen via www.wiewathem.nl/salon-list/barbershop-award 

Gebruik hiervoor tips en gratis promotiemateriaal

Stap 2
Wil je een gratis WieWatHem.nl upgrade tot 1 mei 2018? Ga dan naar deze link en selecteer ETALAGE PRO.

Stap 3

Kom op zondag 15 april 2018 naar BarberSociety Live en ontdek wie de award gewonnen heeft en zich de beste barbershop van Nederland en België mag noemen!

Stap 4

Ervaar na afloop van de verkiezing zelf de effecten van het winnen van een titel: trotse medewerkers, familie en vrienden, publiciteit en... meer omzet!

'De Meesterbarbier' (Tilburg), winnaar Barbershop Award 2017

'De Meesterbarbier' (Tilburg), winnaar Barbershop Award 2017


Marc van de Hare, oprichter BarberSociety en eigenaar van Van de Hare Amsterdam Barbers: “Deelname is dé manier om je klanten beter te leren kennen én om nieuwe klanten aan te trekken. Alle reviews worden immers geplaatst op WieWatHem.nl waardoor je online sneller gevonden wordt. 


Ik kan alle barbershops aanbevelen om mee te doen aan de verkiezing tot Beste Barbershop van Nederland. Het heeft onze shop een enorme boost gegeven door de landelijke media-aandacht. Mede daardoor hebben we het team moeten vergroten om het aanbod van klanten aan te kunnen.
— Mark van Mierlo, ‘De Meesterbarbier’ (Tilburg), winnaar van de Barbershop Award 2017

Prijzen

Winnaar:

 • BSL People’s Choice Barbershop Award 2018
 • Titel: ‘de Beste Barbershop van Nederland en België 2018'
 • Prijzenpakket 1922 by J.M. Keune bestaande uit:
  • Master barber training
  • 1922 by J.M. Keune -pakket t.w.v. € 850,- bestaande uit haarverzorgings-, styling- en groomingproducten.  
 • Gratis upgrade van een jaar op WieWatHem.nl
 • Salonreportage/interview op WieWatHem.nl
 • PR- en Media-aandacht
 • Betere online vindbaarheid (Google)

Tweede prijs:

 • 1922 by J.M. Keune -pakket t.w.v. € 400,- bestaande uit haarverzorgings-, styling- en groomingproducten.  

Derde prijs:

 • 1922 by J.M. Keune -pakket t.w.v. € 200,- bestaande uit haarverzorgings-, styling- en groomingproducten.

 

1922byJ.M. Keune rangeshot 02.jpg
344_IMG_0691.jpg

Zoals acteurs een Oscar kunnen winnen, vind ik ook zeker dat barbers/herenkappers recht hebben op een verkiezing van de allerbeste. Het is voor mij een eer om hoofdsponsor van de Beste Barbershop-verkiezing te zijn, want dit bijzondere ambacht verdient zeker een podium.
— Eelco Keune, Marketing Director Keune

De Barbershop Award wordt mogelijk gemaakt door:

sponsors_BSL_keune.jpg
Bestand_001.jpeg

Deelnemen


Deelnemen


Deelnemen aan BarberSociety Live?

BarberSociety Live streeft naar een goede mix van midden tot high-end barbergelateerde merken/producten en een aantal lifestyle merken die passen bij het mannelijke karakter van dit event. Kwaliteit, innovatie, uniciteit en relevantie zijn kernwaarden op basis waarvan de selectie wordt gemaakt.   

Meer weten?

Voor meer informatie over deelname, neem contact op met: 
Miranda Vlas: 06 54 212 432 of Marc van de Hare: 06 24 204 231, info@barbersocietylive.nl
 

Bestand 08-09-17 16 47 21.jpeg

Sponsoren


Sponsoren


1922 by J.M. Keune

In 1922 maakte Jan Keune, een jonge apotheker, zijn ambitie waar en legde hij de basis voor zijn haarmerk. Als eerbetoon aan de oprichter van het familiebedrijf hebben zijn zoons en kleinzoons zijn pionierswerk gebotteld in een zorgvuldige samengestelde lijn mannenproducten: 1922 by J.M. Keune.

 

 

American Crew

Meer dan twintig jaar geleden werd American Crew opgericht door David Raccuglia. Sindsdien heeft American Crew zich ontwikkeld tot de ‘Official Supplier to Men’ en tot een krachtige partner voor Barbers & Herenkappers. 

Wahl Nederland

Als wereldwijd marktleider van tondeuses en trimmers is Wahl sinds 1919 'hofleverancier' van de professionele Barber. Hun filosofie: ‘Ontwikkeling, Verbetering en Kansen creëren dichtbij en samen met de eindgebruiker. 

Lagunitas: real craftsmanship beer, for real barbers!

In 1993 is Tony Magee begonnen met het brouwen van bier in zijn keuken in Californië. Inmiddels is de Lagunitas Brewing Company de snelst groeiende craft brouwerij in de VS en worden de bieren over de hele wereld gedronken. Naast een beroemde brouwerij, is Lagunitas om nog een andere reden bekend: de gevatte teksten en afbeeldingen op de labels van de bieren zijn uniek en worden door bierliefhebbers erg gewaardeerd.

 

WieWatHem

Wiewathem.nl is hét beauty inspiratieplatform voor mannen, met reviews over salons en producten en vormt een schakel tussen de salon en de consument. Mannen kunnen kiezen uit grooming producten, barbershops en herensalons. WieWatHem is opgericht in 2018 en voortgekomen uit Wiewathaar.nl om ook mannen een eigen online plek te bieden over beauty & grooming.

 

De Kapper

Vakinformatie voor de totale kappersbranche. Vaktijdschrift De Kapper verschijnt zes keer per jaar. Belangrijke redactionele thema’s zijn haarcosmetica, trendcollecties, saloninrichting, salonmanagement, kappersbenodigdheden, apparatuur, hairextensions, educatie, automatisering, (inter)nationale vakbeurzen en evenementen.

158.DSC_0533 2.jpg

Foto's


Foto's


Foto's 2017

credits: 

 
IMG_9663.jpg

Pers


Pers


Accreditatie

Journalisten en andere media-professionals kunnen voorafgaand aan BarberSociety Live een toegangsbewijs aanvragen. Stuur hiervoor een e-mail naar:

Miranda Vlas
info@barbersocietylive.nl
06 54 212 432

Persbadges worden niet opgestuurd, maar liggen klaar bij de entree. 


Persmateriaal

Voor beeld in hoge resolutie of meer informatie over het event kan contact opgenomen worden met
Miranda Vlas: info@barbersocietylive.nl, 06 54 212 432.


Een greep uit de print publicaties 2017
DSC_0134 2.jpg

Contact


Contact


Contact

Voor meer informatie over BarberSociety Live, neem contact op met:

Marc van de Hare: 06 24 204 231, info@barbersocietylive.nl
of

Miranda Vlas: 06 54 212 432, info@barbersocietylive.nl

 

 

 
Organisatie

BarberSociety Live wordt georganiseerd door Team BarberSociety en is een initiatief van Marc van de Hare. Marc van de Hare is oprichter van de besloten Facebook community BarberSociety en heeft een Barbershop in Amsterdam, Van de Hare Amsterdam Barbers. Marc zit als derde generatie Van de Hare-kappers al 29 jaar in het herenkappers vak. Tijdens de Kapsalon Award 2015 won Van de Hare Amsterdam Barbers de 'Barbershop Award' en de 'Award voor beste kapper van Noord-Holland'.